Vaša košarica0

prazna košarica
 • YAMAHA CLP-535R
 • YAMAHA CLP-535R digitalni klavir, barva Rosewood

  • Yamaha
  • €1.298,99 €1.683,16

  NA ZALOGI
  • Šifra: 00871
  -
  +

  Yamaha Clavinova CLP-535 iz serije CLP 500 je najnovejši model električnega klavirja proizvajalca Yamaha. Naslednik električnega klavirja CLP-430, ki spada med najbolj prodajane električne klavirje, se lahko pohvali z novo obliko, odlično mehaniko GH3X (Graded Hammer 3X), z dvema novima klavirskima zvokoma Yamaha CFX in Bösendorfer Imperial. CLP-535 je glasbilo za vsako dnevno sobo.

  Električni klavir Clavinova CLP-535 ustvari realen vtis pravega klavirja: realizacija zvoka, izgled ter občutek tipk in pedalov kakor pri pravem klavirju. Izvrstno poustvari zvok najboljših koncertnih klavirjev (Yamaha CFX in pa IMPERIAL iz Bösendorfra), saj je vsaka tipka vzorčena posebej in tako zajema edinstvene značaje cenjenih koncertnih klavirjev.

  Tipke prevlečene s slonovino zagotavljajo užitek tudi ob večurnem igranju. V ozadju pa se skriva izvrstna klavirska mehanika (GH3X tipkovnica z zaskočnim mehanizmom), ki posnema tipkovnice pravih koncertnih grand pianov. Resonanca celega telesa inštrumenta je posledica natančnega pozicioniranja zvočnikov in skrbna izbira materialov. Nova tehnologija Yamahinih akustičnih optimizatorjev omogoči naraven, mehak in celovit zvok po celotnem inštrumentu.

  Dodatne tehnične informacije o klavirju na: www.yamaha.com

  Napišite mnenje

      Slabo           Dobro

  Ta izdelek je mogoče preizkusiti v živo. Izjemna priložnost vas čaka v naši LiveRoom glasbeni sobi. Prepričajte se pred nakupom.