Vaša košarica0

prazna košarica
 • YAMAHA CSP-170 B
 • YAMAHA CSP-170 B
  YAMAHA CSP-170 B
  YAMAHA CSP-170 B
  YAMAHA CSP-170 B
  YAMAHA CSP-170 B

  YAMAHA CSP-170 B smart digitalni klavir

  • Yamaha
  Yamahina Clavinova CSP 170 lahko nauči vsakega, kako zaigrati katerokoli svojo najljubšo skladbo! Sestavite celoten bend, ki vas bo spremljal glede na vaše igranje! Noro, kajne?
  • Spletna cena:

   2.660,01 €

   Redna cena: 3.178,95 €
   Prihranite 16% (518,94 €)
  • DOBAVLJIVO
  • Šifra: 04216
  -
  +

  Yamaha Clavinova CSP-170 lahko nauči vsakega, kako zaigrati svojo najljubšo skladbo! Ekskluziven sistem z LED lučkami nad vsako tipko posebej vam pokaže katero tipko zaigrati ob določenem času. Uporabnik si lahko prilagaja hitrost in zahtevnost aranžmaja skladbe.

  Kaj pa, ko se naučimo osnove, in bi radi kaj več? Yamaha je poskrbela za vse! Z različnimi skladbami, ritmi in bogato izbiro zvokov lahko s CSP-170 sestavite celoten bend, ki vas bo spremljal glede na vaše igranje! Noro, kajne?

  Klaviaturo in vse njene funkcije lahko upravljate z brezplačno aplikacijo na vašim iPadu. Gre za pregledno in enostavno, a hkrati tudi zelo zmogljivo aplikacijo.

  Naložite si posnetek v kateremkoli formatu v aplikacijo, CSP pa vam bo sam napisal note, upočasnil posnetek na željeno hitrost in vas sproti spremljal pri igranju in vam kazal na prave tipke. Gre za interakcijo med vami in klaviaturo. Nas je več kot navdušila!

  Impresionirali vas bodo zvoki najboljših svetovnih klavirjev in vseh raznih ostalih instrumentov. Tokrat pa je Yamaha poleg zvokov poskrbela tudi za prostorske/dvoranske učinke. V seriji CSP klaviatur lahko instrument postavite v željeno okolje in uživate ob neverjetno naravnih zvokih.

  Kdor igra CSP-170, igra več kot klavir! Tipkovnica je iz naravnega lesa (NWX), s tistim pravim občutkom igranja na najboljše akustične klavirje. Gre za sistem mehanizma tipk, ki ga je Yamaha razvijala skozi stoletje izdelovanja klavirjev.

  Kaj pa klaviaturisti, ki radi tudi pojete? Poskrbljeno je tudi za vas! Priključite mikrofon v CSP-170 in pojte skupaj s CSPjem, ko vam igra vaš naljubši komad. Poskrbel bo še za besedilo na iPadu, in kar je največje presenečenje - spremljevalni vokal! Res je. Ko boste peli s CSPjem, bo vaš glas razdeljen na več različnih glasov, ki bodo z vami prepevali v pravih harmonijah! CSP ima tudi sposobnost popravljanja vašega vokala v pravo lego!

  Bi se radi prepričali sami? CSP-170 čaka na vas v Ilirski Bistrici!

  Napišite mnenje

  E-naslov bomo uporabili samo za primer, da mnenje vsebuje vprašanje.
      Slabo           Dobro